Informeer bij ons voor een lease fietsplan!

lease fietsplan overzicht

Fietsen zonder zorgen.

Eén vast maandbedrag voor onbezorgd rijplezier. Bij Bike RiQez kunt u ook een fiets leasen, of het nu gaat om een fiets van de zaak of een privé fiets. Onder het leasen van een fiets valt het volgende:

  • Onderhoud

  • Reparatie

  • 100% garantie

  • 24/7 pechhulp

  • Verzekering

Een (elektrische) fiets privé leasen

Van huis naar werk, even de stad in voor een boodschap of genieten van de prachtige natuur. Het maakt niet uit waar je fietst. Elke tocht op je (elektrische) fiets voelt fijn en ontspannen. Tegelijkertijd is het goed voor je gezondheid en de wereld om je heen. Met het private lease fietsplan blijf je genieten. Voor een vast, betaalbaar bedrag per maand heb je de meest comfortabele elektrische fiets. Plus je profiteert van een uitgebreid servicepakket, inclusief onderhoud en reparatie. Heerlijk fietsen zonder zorgen!

Een (elektrische) fiets zakelijk leasen

Wil je elektrische fietsen leasen voor je werknemers? Goed idee! Fietsen is goed voor de gezondheid, het milieu en de portemonnee. Met een elektrische fiets fietsen je werknemers fluitend naar het werk. Help je medewerkers op de e-bike en kies voor een lease fietsplan van Fietslease Holland. Fietslease is fiscaal aantrekkelijk en voor elke organisatie interessant.

Sinds 2020 maakt de belastingdienst het mogelijk voor werkgevers om een goed fietsplan te implementeren. Omdat de fiets een vrijstelling geniet binnen de werkkostenregeling kunnen de medewerkers die gebruik willen maken van het fietsplan enorm besparen zonder dat het de werkgever iets hoeft te kosten. De medewerker bespaart al snel 40% ten opzichte van de aanschaf van een fiets of e-bike. Dit terwijl het bedrijf met een fietsplan concreet invulling kan geven aan thema’s als duurzaamheid en vitaliteit.

Elk lease fietsplan op maat via Fietslease Holland

Fietslease Holland is sinds 2016 dé fietslease maatschappij voor particulier en zakelijk leasen. Met Fietslease Holland kan iedere organisatie of particulier een fiets leasen en profiteren van het full-service pakket. Fietslease Holland is er om de fiets in te zetten als deel van de oplossing bij mobiliteits-, duurzaamheids- en vitaliteitsvraagstukken binnen organisaties en het verhogen van medewerkerstevredenheid.

Meer dan 100+ fietsen momenteel op voorraad

Koop met vertrouwen uit ons uitgebreide assortiment.

Bike RiQez nieuws

Volg ons nieuws via de website. Regelmatig plaatsen we hier leuke artikelen.