Onderhoud aan uw fiets of scooter?

Biedt een breed scala aan hoogwaardige services

Voor onderhoud aan uw fiets of scooter kunt u bij ons terecht.

Bij aankoop van een nieuwe fiets of scooter of bij reparatie aanname wordt uw fiets of scooter geregistreerd
in ons systeem, zodat we altijd de historie van uw fiets of scooter terug kunnen zien.

Vakkundige monteurs staan tot uw beschikking

Wij hebben een grote werkplaats en een top team waar uw fiets, e-bike of scooter in uitstekende handen is! Indien er kleine reparaties zijn is het mogelijk daarop te wachten. Wij houden u altijd op de hoogte over de status van uw fiets, e-bike of scooter en eventuele onverwachte kosten.

 • Gecertificeerde monteurs

 • Verstand van elk type fiets of scooter

 • Voldoen aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid en sleutelvaardigheid.

fietsonderhoud

Wilt u uw fiets laten repareren of is uw fiets aan een onderhoudsbeurt of nieuwe fietsbanden toe? U kunt met elk merk elektrische fiets (e-bike) én niet-elektrische stadsfiets bij ons terecht.
 • Uurloon fiets/ e-bike € 60,-

 • Kosten onderhoudsbeurt € 60,-

 • Kosten onderhoud e-bike € 75,-

 • Kosten onderhoudsbeurt (derailleur) € 80,-
 • Kosten onderhoudsbeurt ATB/MTB/race € 80,-

Alle prijzen zijn exclusief montagekosten van onderdelen

Onderhoud van bakfietsen

Als uw bakfiets toe is aan een reparatie of een onderhoudsbeurt dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij restaureren en reviseren bakfietsen. Ook geven wij grote en kleine beurten. Banden plakken of vervangen is ook geen probleem. U kunt bij ons terecht voor elektrische en gewone bakfietsen.

 • kosten onderhoudsbeurt bakfiets € 80,-

 • kosten onderhoudsbeurt e-bike bakfiets € 90,-

Alle prijzen zijn exclusief montagekosten van onderdelen

Banden vervangen en reparatie

Goede fiets- en scooterbanden zijn erg belangrijk. Ze bepalen namelijk voor een groot deel het rijcomfort, maar zorgen ook voor grip en dus voor veiligheid. De fietsbanden op een elektrische fiets hebben te maken met meer weerstand dan op een normale stadsfiets. Dit betekent dat e-bike banden over het algemeen sneller zullen slijten. Daarom zijn er speciale banden voor e-bikes ontwikkeld. Deze speciale banden bevorderen het fietscomfort, de duurzaamheid, lekbestendigheid en zorgen voor meer controle en stabiliteit tijdens het fietsen.

Nieuwe banden nodig of een lekke band? Wij vervangen fiets- en scooterbanden voor alle soorten fietsen en scooters, zowel buiten- als binnenbanden. Je kunt snel bij ons terecht en binnen een uur ben je klaar.

Scooter onderhoud

Voorkom dure reparaties aan uw scooter, door tijdig het scooter onderhoud te laten uitvoeren. Door tijdig uw scooter te laten onderhouden zullen waarnodig dure reparaties door overmatige slijtage voorkomen kunnen worden. Het scooter onderhoud wordt uitgevoerd met hoogwaardige originele kwaliteit onderdelen.

 • Uurloon scooter € 67,50

 • Kleine onderhoudsbeurt van € 75,- tot € 150,-
 • Grote onderhoudsbeurt van 125,- tot € 230,-

Alle prijzen zijn exclusief montagekosten van onderdelen

Schaderapport en herstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarmee opgelopen schade aan uw tweewieler is uiteraard erg vervelend. Voor dat u het weet kunnen de kosten aardig oplopen. Gelukkig kunt u er tegen verzekerd zijn.

U kunt bij ons terecht voor het op laten stellen van een schaderapport voor de verzekering. Voor het opstellen van een schaderapport brengen we echter wel 10% van het totaal in rekening bij de opdrachtgever.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het herstellen van de opgelopen schade. Als wij de schade voor aan uw fiets of scooter herstellen worden de kosten voor het opstellen van het schaderapport verrekend.

Wilt u een afspraak maken voor het opstellen van een schaderapport of voor het herstellen van de schade, kom dan gerust langs of bel ons!