Avada Car Dealer News

De nieuwe Cangoo Buzz is dé elektrische bakfiets uit de Cangoo bakfiets lijn en wij hebben hem bij Bike RiQez nu in ons assortiment. De Cangoo Buzz bakfiets heeft een krachtige Ananda M100 middenmotor met een koppelkracht van 120Nm. In combinatie met de Shimano Nexus 7-speed naaf-versnellingen heeft u geen zorgen meer betreft het comfortabel vooruitkomen. En zo wordt elke fietstocht een verademing, zelfs in heuvellandschap is niets teveel en komt u niets tekort.

Dankzij de twee wielen is de Buzz een wendbare bakfiets. Hiermee fietst u gemakkelijk tussen al het verkeer in de stad door. Naar een parkeerplaats hoeft niet gezocht te worden: zet de Cangoo Buzz gemakkelijk overal neer op de dubbele standaard. De Cangoo Buzz geeft u de vrijheid om lekker met de kinderen op stap te gaan, zonder u druk te hoeven maken om de hedendaagse parkeerproblematiek. Met deze krachtpatser trotseert u alle hindernissen, hoe vol de bakfiets ook is.

De gemakken van de Cangoo Buzz

Het gebruiksgemak staat voorop bij de Cangoo Buzz. Aan alles is gedacht om uw rit naar de speeltuin, de supermarkt of de crèche zo comfortabel mogelijk te maken. Verlichting wordt door de accu gevoed en is eenvoudig te bedienen via het paneel aan de linkerkant van het stuur. Voor een comfortabele rit stelt u het stuur in naar de door uw gewenste hoogte. Zo heeft u alle aandacht voor de omgeving en het verkeer. Dit gecombineerd met de hydraulische schijfremmen maken de rit naast comfortabel ook veilig. De 615Wh accu is terug te vinden aan de voorkant van de bak. Dit houdt het zwaartepunt lekker laag en u heeft er geen last van tijdens het fietsen. Wilt u de accu binnen opladen? Deze is eenvoudig van de fiets af te halen. Zo kan u de accu overal opladen waar u wilt.

Huif en zitplaatsen voor de kids

Voor de winderige en natte dagen is er de huif die omhoog gehouden wordt door afneembare stangen en zitten Kids e.d. lekker droog en uit de wind.  De flappen aan de zijkant kunnen worden opgerolt en worden gesloten met ritsen.  Aan alle kanten heldere vensters en hebben kids vrijzicht. Aan de zijkanten zijn voetopstapjes gemonteerd voor het makkelijk in en uitstappen van de kids.

Met twee zitplaatsen genoeg ruimte voor meerdere inzittenden (bijvoorbeeld 4 kleine kinderen) die altijd veilig zitten met behulp van de driepuntsgordels. Of genoeg ruimte voor de hond of boodschappen. De Cangoo Buzz komt standaard met kussens op de zitbankjes. De dikke banden van Schwalbe zorgen voor een optimale wegligging en comfort.

Specificaties van de Cangoo Buzz

  • Ananda midden Elektromotor 250W

  • 625 Wh accu

  • Aluminium frame

  • 7 versnellingen (Shimano Nexus 7)

  • Hydraulische schijfremmen

  • LED batterijverlichting voor en achter

Geïnteresseerd en u wilt hem zien, dan kunt u natuurlijk ook onze showroom bezoeken en natuurlijk staat de koffie klaar.

Wilt u een proefrit komen maken op een van onze fietsen, neem dan contact met ons op