Avada Car Dealer News

Wij Nederlanders zijn met ons fietsgebruik uniek, we doen er alles mee! Elke dag naar werk en school, kinderen voor en achter mee, een mooi kratje voorop, boodschappen of minder zwaarbeladen niks is te gek. Elke BSP is hiervoor gemaakt en zijn echte gebruikers fietsen, dat maakt BSP uniek.

Bike RiQez is erkend dealer van het Nederlandse fietsmerk BSP.  Alle BSP fietsen worden in Utrecht ontworpen en gemaakt. BSP fietsen zijn van de hoogste kwaliteit en fietsen uitermate licht en comfortabel. Een BSP fiets heeft een poedercoating lak welke milieuvriendelijk en veel sterker is dan een normale lak, alle schroefjes en moertjes zijn van RVS, en de RVS spaken zijn een slag dikker dan de standaard spaken. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang plezier van je BSP fiets zult hebben. Ieder jaar komen de BSP fietsen weer zeer goed uit de verschillende tests.

Echte fietsen voor echte fietsers door echte fietsers

BSP fietsen zijn fietsen van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen door fietsers, voor fietsers in Nederland. Een BSP fiets is gemaakt om dagelijks gebruikt te worden, en is dus robuust, onderhoudsvriendelijk en zeer goed bestand tegen weersinvloeden. Alle frames zijn voorzien van een poedercoating lak die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook veel sterker is dan een normale lak. Alle schroeven en moeren zijn van RVS en de spaken zijn een slag dikker waardoor de wielen veel sterker zijn. BSP ontwerpt alle fietsen volledig zelf, tot en met de frames aan toe. Hierdoor fietst een BSP fiets lichter en comfortabeler dan fietsen van de meeste andere merken. Ook de assemblage van alle BSP fietsen vindt in Nederland plaats. Iedere BSP fiets is dan ook met veel vakmanschap door een enthousiast team in elkaar gezet.

Soorten BSP fietsen

BSP maakt verschillende soorten fietsen, zoals:

  • BSP Moederfietsen
  • BSP E-bikes
  • BSP stads- tourfietsen

Een absolute topper is de BSP La Dolce Vita familiefiets. Deze fiets, ook wel moederfiets genoemd, is de perfecte fiets om 1 of 2 kleine kinderen in een voorzitje en/of achterzitje mee te nemen. Voor meer algemeen gebruik heeft BSP een sportieve stads- tourfiets, een robuuste stadsfiets en een retro stadsfiets. Naast deze modellen zonder elektrische ondersteuning is er ook een grote keuze e-bikes. Zo zijn de moederfiets, de retro stadsfiets en de sportieve stads- tourfiets ook met elektrische trapondersteuning beschikbaar. Daarnaast zijn er nog tal van modellen beschikbaar waardoor er voor iedereen wel een geschikte BSP elektrische fiets is.

Waarom een BSP fiets kopen bij Bike RiQez

Wij zijn official dealer van het merk BSP. Dit wil zeggen dat we zowel de e-bikes als de fietsen zonder elektrische ondersteuning verkopen en in de winkel hebben staan. BSP stelt hoge eisen aan hun dealers om te kunnen garanderen dat iedere BSP fiets op de best mogelijke manier bij de klant komt en onderhouden wordt. Omdat er veel verschil zit in het verkopen en onderhouden van een normale fiets en een e-bike, moeten dealers zich hier apart voor kwalificeren. Bij Bike RiQez voeren we het complete assortiment van BSP, dus zowel de normale fietsen als de e-bikes. In onze winkel hebben we altijd de meeste modellen rijklaar staan voor een proefrit. Alle fietsen in de winkel kunnen ook direct rijklaar meegenomen worden. Hebben we een kleur of maat niet in de winkel staan, dan kunnen we die bijna altijd binnen een week rijklaar afleveren. Ook alle onderhoud en reparaties van BSP fietsen kunnen we snel en voordelig uitvoeren. Bij ons kun je dus voor alle modellen van BSP terecht, weet je zeker dat de fiets perfect gemonteerd geleverd wordt, kun je de beste service verwachten, en draag je ook je steentje bij aan een beter milieu.

Wilt u een BSP fiets zelf ervaren? Dan nodigen wij u graag uit bij Bike RiQez in Haarlem-Noord.

Wilt u een proefrit komen maken op een van onze fietsen, neem dan contact met ons op