Avada Car Dealer News

De AGM GT250 Fat Bike is een bijzonder stoere elektrische fiets of e-bike van het bekende merk AGM. Hij is enorm krachtig en vanwege deze dikke banden geschikt voor ieder terrein. Als je andere e-bikes suf vindt maar wel even lekker de beenspieren wilt trainen dan is dit dé e-bike voor jou! Zo’n stoere fiets kom je niet vaak tegen, zeker niet met alle luxe snufjes die dit model biedt. Je mag op deze e-bike zonder rijbewijs rijden omdat je altijd moet trappen. Dit kost echter helemaal geen moeite omdat er een vlotte elektromotor aanwezig is die je ondersteunt bij het fietsen. Dit model onderscheidt zich niet alleen door de scherpe prijs en de moderne technologie, het is natuurlijk het Fat Bike design dat direct in het oog springt.

De dikke banden bieden bijzonder veel grip

Met de AGM GT250 kun je moeiteloos door het zand, door de sneeuw, door het bos, door het gras, en over onverhard terrein. De banden zijn voorzien van noppen en hebben hierdoor op iedere ondergrond grip, verhard of onverhard. Bovendien maken ze een zoemend geluid wanneer je rijdt wat de speciale rijbeleving verder verhoogd. Op deze fiets wil je dan ook zeker gezien worden.

Features van de AGM GT250

Het hart van iedere elektrische fiets is natuurlijk de elektromotor. Die wordt hier gevoed door een LG Li-ion accu die een actieradius heeft van ruim 80 kilometer in economy mode. Zo kun je dus een flinke afstand afleggen tot je moet bijladen. Er zijn 5 ondersteuningsstanden waaruit je kunt kiezen, van Economy tot Full Power. Zet je de Full Power modus aan en laat je alles in het beest los, dan kun je toch nog zo’n 60 kilometer halen, en dat is behoorlijk veel gezien zijn krachtige prestaties.

De accu is uitneembaar wat een praktische toevoeging is. Met de meegeleverde sleutel kun je de accu eenvoudig loshalen van de AGM GT250 Fat Bike. Na de sleutel te hebben omgedraaid in het slot schuif je eenvoudig de accu naar achter en kun je hem van de fiets wegnemen. Dit vergroot het oplaad gemak want zodoende kun je de accu overal opladen met de meegeleverde oplader.

De kop- en achterlamp zijn voorzien van LED’s. Of je nu overdag rijdt, of in het donker… Met de uitstekende LED verlichting ben je altijd goed zichtbaar, en kun je in het ‘s-avonds ook uitstekend zien. De koplamp is voorzien van een krachtige lens die het licht bundelt en omtovert tot een schijnwerper. De lichtopbrengst is hierdoor vele malen hoger dan een normale ebike.

Het digitale display past perfect bij de moderne styling van het frame. Je ziet naast de snelheid ook de accustatus, of de verlichting ingeschakeld staat en andere informatie. Natuurlijk mag een USB aansluiting ook niet ontbreken op zo’n dikke Fatbike als deze! Onderweg kun je met deze bike eenvoudig je telefoon opladen. Je kunt eenvoudig je oplaad stekker inpluggen en je telefoon opladen. Wanneer je voor een navigatie/telefoon houder kiest als optie dan kun je ook je smartphone als navigatie inzetten of misschien wel voor videobellen???

Diverse kleuren

De AGM GT250 is leverbaar in verschillende kleuren!

Krachtige elektromotor in het achterwiel

In het achterwiel zit de elektromotor. De achterwielmotor welke ook wel naafmotor wordt genoemd, kan bij dit model een vermogen van 250W leveren. Dat betekent dat je over lekker veel kracht beschikt en moeiteloos in een fractie van een seconde vooruitgaat. De rijbeleving is ongekend omdat de fiets heel direct reageert. Dat maakt het fietsen nog leuker.

De motor is trouwens ook borstel loos (vrij van koolborstels) en dat betekent dat de motor geheel onderhoudsvrij is. De motor is dus niet slijtagegevoelig en daarmee bespaar je weer op het onderhoud.

Enjoy Life, Ride AGM

‘Peddle’ ofwel ‘Trappen’ want op de AGM GT250 moet je wel altijd in beweging blijven. Dit geldt overigens niet voor de passagier want die kan gewoon de voeten laten rusten op de uitklapbare steps. Die lijken een beetje op glimmende messen waarmee deze fiets meer op een Fat Bike uit Mad Max lijkt. Trappen kost geen enkele moeite dankzij de elektromotor, met Shimano 7-speed versnellingen kies je de meest comfortabele stand voor ieder fietspad of rijbaan. Kies zelf hoeveel van de aanwezige 250 Watt trapondersteuning je wilt gebruiken. Zo ga je van kuiten trainen tot bijna vanzelf rijden. Zo kun je de AGM GT250 kopen als fitness instrument of als relax fauteuil.

Plus punten AGM GT250

  • Krachtige borstelloze DC-naafmotor van 250 Watt

  • Motor met 5 standen 

  • Uitgerust met voorvork vering

  • 7 Versnellingen

  • Ook voor off-road gebruik

  • Trapondersteuning tot 25 km/h

Goed voor jou, goed voor de wereld

Woon je in een stad met strenge CO2-uitstoot eisen? Geen probleem want de AGM GT250 Fat Bike heeft nul komma nul CO2 uitstoot. Je produceert zelf nog meer gas als je een vette burrito achter de kiezen hebt. In dat geval kun je beter eventjes achterop gaan zitten… Buiten het centrum kun je relaxed door iedere stilte-zone rijden die op je pad komt. Zo kom je overal waar je moet zijn door een klein beetje te trappen en lekker de hulpmotor van deze e-bike te gebruiken.

AGM GT250 Fat Bike kopen?

Ben je op zoek naar een nieuw vervoermiddel waarmee je vliegensvlug bent en geen rijbewijs voor nodig hebt? Dan kun je bij Bike RiQez nu de AGM GT250 Fat Bike kopen. Deze elektrische fiets heeft zeer dikke banden, een groot bereik, en heel veel vermogen. Bovendien is hij uitgerust met allerlei luxe opties waaronder LED, USB, remschijven, een luxe digitaal display, 7 versnellingen, 5 rijstanden, en een heel robuust frame. Zelfs iemand achterop meenemen is bij deze ebike mogelijk!

Geïnteresseerd en u wilt hem zien, dan kunt u natuurlijk ook onze showroom bezoeken en natuurlijk staat de koffie klaar.

Wilt u een proefrit komen maken op een van onze fietsen, neem dan contact met ons op