Avada Car Dealer News

De FLB+ en de kleinere FLS+ zijn door Phatfour ontwikkelde en gebouwde elektrische fatbikes. De e-bikes van Phatfour hebben Nederlandse roots, ze worden namelijk volledig geproduceerd op Nederlandse bodem. Deze Nederlandse e-bikes zijn stoer en betrouwbaar vanwege het handgemaakte, dubbel gecoate dikke stalen frame, waardoor je zeker gezien mag worden op deze bike.

De e-bikes van Phatfour hebben hydraulische remmen, 9 trapondersteuningsstanden, 7 fietsversnellingen, een geveerde (verstelbare) voorvork én is voorzien van de nieuwste software. Met de krachtige 250 Watt achterwielmotor van Bafang rijd je met gemak 25km/h en met zijn 470Wh (of optionele 630Wh) uitneembare accu kan je kilometers ver rondscheuren door de stad of over de lange rechte wegen. Zonder moeite of zweet ben je snel op je eindbestemming. Uiteraard zonder in de file te staan, aangezien je je op het fietspad begeeft. Je hoeft hier dus ook geen helm bij op.

Hoge kwaliteit

De PhatFour e-fatbikes worden met aanzienlijk hoge kwaliteit gebouwd. Hierdoor hebben de PhatFour e-bikes samen met een skai-leren zadel en dikke banden een uniek ontwerp die je niet snel ergens anders zult tegenkomen. De PhatFour e-bikes beschikken over vele accessoire mogelijkheden, zoals een voor- of achterrek, een kinderzitje of een telefoonhouder. Je komt dus zeker niets tekort met een PhatFour e-fatbike.

De e-bikes van Phatfour zijn Nederlandse e-bikes wat staat voor: goede kwaliteit, uniek design, prettige zithoogte en accessoires die passen bij een hedendaagse levensstijl. Perfect voor je dagelijkse woon-werkverkeer of om gewoon in de zon te cruisen.

De nieuwste modellen FLB+ en de kleinere FLS+ hebben een geveerde hydraulisch gedempte voorvork, kantelbaar stuur en een compleet vernieuwd elektronisch systeem waardoor de Phatfour 4 keer sneller optrekt, strakker accelereert en stabiel op topsnelheid blijft. De Phatfour FLB+ heeft een zithoogte van 87cm hoog. Ideaal voor mensen tussen 1.70m en 1.95m.

De FLB+ is de door Phatfour doorontwikkelde en gebouwde versie van de FLB. Dit model heeft een geveerde hydraulisch gedempte voorvork, verstelbaar stuur. De FLB+ is voorzien van een compleet vernieuwd elektronisch systeem dat nog sneller uit de startblokken komt en 9 standen van ondersteuning heeft, strakker accelereert en stabiel op topsnelheid blijft.

Het Nederlandse frame, design en de lokale assemblage zorgen ervoor dat jij een betrouwbare stalen ros hebt waarmee je gezien kan worden. De zit van de FLB serie is zo vormgegeven dat je rechtop en met een lach op je gezicht kan fietsen. Zonder moeite en zweet ben je overal snel en natuurlijk zonder file. Met de Bafang 250 Watt achterwiel motor rij je met gemak 25km/h en met zijn 470Wh of optionele 630Wh uitneembare accu kan je kilometers ver rondscheuren door de stad.

Het is mogelijk alle accessoire op de Phatfour te plaatsen waardoor je spullen, kids of vrienden overal mee naartoe kan nemen! De FLB+ heeft zelfs een optie om een surfplank mee te nemen.

Opties en accessoires

Optioneel is de Phatfour FLB+ uitbreidbaar met een grotere 630Wh accu, waarmee de actieradius van de elektrische fiets aanzienlijk groter wordt. De accu is eenvoudig uitneembaar en kan dus gemakkelijk thuis of op kantoor opgeladen worden. In maar vijf uur tijd is de accu volledig opgeladen.

De FLB+ is een e-bike met een hogere zithoogte van 87 cm, speciaal gemaakt voor personen vanaf 170 tot en met 200 centimeter lang. Ideaal zitcomfort voor de langere personen, mede door de ergonomische aanpassingen aan de FLB+ bike.

Deze e-bike heeft een compleet vernieuwd elektronisch systeem met een LCD-display met maar liefst 9 ondersteuningsstanden.

Het is uiteraard mogelijk om vele extra accessoires op de Phatfour te laten monteren, zoals bijvoorbeeld een mand, kinderzit, bidon- of telefoonhouder, waardoor jij jouw spullen, kinderen of vriend(in) overal mee naartoe kan nemen! De FLB+ heeft zelfs een optionele accessoire om een surfplank mee te kunnen nemen!

Als bewijs van vakmanschap worden alle frames gedekt met 5 jaar garantie.

Phatfour streeft naar een eigentijds design en hoge kwaliteit. Dit doen ze door hun passie voor (e-)mobility vervoermiddelen te combineren met hun gedrevenheid om iets te bouwen.

Urban E-bikes, Design, Kwaliteit, Service, Prestatie en 5 jaar garantie op het frame

The Basics

 • Top snelheid: 25 km / h (EU settings)
 • Bereik:
  – 470Wh: 25 km (full power) – 45 km (economy mode)
  – 630Wh: 40 km (full power) – 65 km (economy mode)
 • Kracht: 250 Watt – Bafang SWXH Achterwiel motor
 • Batterij: Verwisselbare accu. Unit Pack Power – 36 Volt 13ah / Lithium-Ion accu. De FLB 630 heeft een 17,5ah accu.
 • Opladen: 42V, 2A – 5 uur voor volledige lading – 80 minuten voor 50% lading
 • Display: Bafang – Intelligent C965 – Snelheid, Batterij, Afstand, Kracht assistent

The Details

 • Gewicht: 27 kg
 • Frame: Handgemaakt, dubbel gecoat stalen frame
 • Zitje: Handgestikt skai lederen zitje
 • Kleuren: Zwart en Ocean green. Andere kleuren op aanvraag
 • Wielen: 20” x 3,5” inch wielen
 • Banden: 20” x 3,5” inch Kenda fat tires
 • Licht: Ledlicht koplamp
 • Versnellingen: Shimano 7 speed versnellingen
 • Remmen: Hydraulische remmen & 180mm Tektro schijfremmen
 • Stuur: Aluminium stuur en stuurpen uit één stuk
 • Lengte bestuurder: 170 cm – 200 cm / 5.6 foot – 6.6 foot
 • Garantie: 5 jaar op het frame en 2 jaar op de rest van de componenten van de Phatfour. 1 jaar garantie op accessoires.

Op zoek naar een fatbike van het merk PhatFour? Dan ben je bij Bike RiQez aan het juiste adres!

Wilt u een proefrit komen maken op een van onze fietsen, neem dan contact met ons op