Avada Car Dealer News

De AGM Goccia wordt ook wel de Tomos onder de elektrische scooters genoemd. Een elektrische scooter die compact is maar toch solide en robuust aanvoelt en daardoor een perfecte wegligging heeft. De krachtige motor heeft ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit, en met een actieradius tot wel 60 km zijn grotere afstanden geen enkel probleem.

Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de scooter zeer wendbaar. De scooter is voorzien van dubbele schokbrekers voor en achter, dit in combinatie met het verstelbare stuur is een garantie voor optimaal rijcomfort. De AGM Gocci is zeer wendbaar waardoor bochten maken ook voor niet ervaren rijders zeer eenvoudig is.

De AGM Goccia GEV 1000 heeft een uniek design en is vervaardigd met allen maar duurzame componenten wat weer resulteert in perfecte rijeigenschappen.

Ontdek de AGM Goccia GEV 1000

De perfecte elektrische woon-werk of vakantie snorscooter. AGM Goccia maakt een elektrische scooter bereikbaar voor iedereen. De focus bij AGM ligt op het combineren van een unieke rijervaring, hoge kwaliteit én een aantrekkelijke prijs. De AGM Goccia GEV 1000 heeft alle voordelen die je van een elektrische scooter mag verwachten.

  • Milieuvriendelijk

  • Geruisloos

  • Voordelig

  • Hoge actieradius

  • Trendy kleuren

De AGM Goccia is volledig elektrisch en heeft dus geen CO2 uitstoot. Naast een genot om op te rijden is deze scooter ook goed voor het milieu.

De stille elektrische motor zorgt voor een heerlijk vrij gevoel tijdens jouw rit op de AGM Goccia. Geen luidruchtige motor waardoor je optimaal kan genieten van de omgeving.

De AGM Goccia is ontwikkeld om elektrisch rijden beschikbaar te maken voor elk budget, zonder in te leveren op kwaliteit. De AGM Goccia is zowel in aanschaf als gebruik erg voordelig.

Met de AGM Goccia rijd je eenvoudig grote afstanden. De scooters zijn voorzien van een lithium-ion accu en zijn in 4 uur razendsnel op te laden (90% vol).

De AGM Goccia is leverbaar in diverse kleuren, accu types en in snor- of bromfiets variant

Motor

De krachtige 1.000W naafmotor gaat efficiënt om met de beschikbare energie. Dit resulteert in veel vermogen en een laag energieverbruik. Voor de AGM Goccia zijn heuvels of grotere afstanden dan ook geen enkel probleem. Doordat de naafmotor in het achterwiel is geïntegreerd is de naafmotor aan zeer geringe slijtage onderhevig en zeer onderhoudsarm.

Nu ook verkrijgbaar bij Bike RiQez

Wij hebben in onze showroom een prachtige AGM Goccia model staan. We zijn er ook wild enthousiast over dat we deze E-scooters in ons assortiment hebben.

Geïnteresseerd en u wilt hem zien, dan kunt u natuurlijk ook onze showroom bezoeken en natuurlijk staat de koffie klaar.

Voor meer informatie zie de AGM-Goccia website.

Wilt u een proefrit komen maken op een van onze fietsen, neem dan contact met ons op